Siirry suoraan sisältöön

Kokemusta ja näkemystä

Tarinamme

IB Partners syntyi halusta tehdä asiat paremmin. Halusta tarjota laadukasta palvelua paikallisesti. Halusta viestiä monimutkaisista asioista ymmärrettävästi. Asiakkaamme ansaitsevat osaavan vakuutusmeklaritiimin, joka on aina tavoitettavissa, ja joka on valmis pitämään sinun puoltasi, kaikissa tilanteissa. 

Tehokas

Me keskitymme olennaiseen, laadukkaiden vakuutusmeklari-, riskienhallinta- ja vahinkoneuvontapalvelujen tarjoamiseen asiakkaalle.

Osaava

IB:n tiimillä on yhteensä 110 vuoden kokemus vakuutus- ja meklaritoimialalta, lukemattomista eri riskeistä, asiakastoimialoista, yrityksistä ja tilanteista.

Asiakaslähtöinen

Me olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. Teemme sen minkä lupaamme. Viestimme asioista ymmärrettävästi.

Matti Vimpeli

Partner

Matilla on kymmenen vuoden kokemus alan kansainvälisestä vakuutusmeklarialan yrityksestä. Hänen erikoisalaansa kuuluvat yritysten omaisuus- ja keskeytysriskit, kansainvälisten yritysten vakuutusohjelmat, sekä vaativien projektiriskien vakuutusturvan suunnittelu ja toteutus. Hänellä on erityistä toimalaosaamista mm. metsäteollisuudesta, lääketeollisuudesta ja valmistavasta teollisuudesta. Matilla on kauppatieteen maisterin tutkinto Amsterdamin yliopistosta.

t: +358 40 165 4883

Mikael Cronstedt

Partner

Mikael on suorittanut vakuutusmeklarin tutkinnon sekä Ruotsissa että Suomessa. Mikael on toiminut Ruotsissa jälleenvakuutusmeklarina maailman johtavassa jälleenvakuutuksiin erikoistuneessa meklariyrityksessä, palvellen pohjoismaista asiakaskuntaa. Lisäksi hänellä on kokemusta vakuutusten underwriter-tehtävistä ja vakuutusten ammattimaisen ostajan roolista. Suomessa Mikael on toiminut kansainvälisten yritysten vakuutusmeklarina. Mikael on VTM Åbo Akademista.

t: +358 40 570 6655

Petri Selin

Managing Partner

Petrillä on kattava kokemus vakuutusalan lakimiestehtävistä, vastuuvakuutusten underwriting-tehtävistä, sekä riski- ja vakuutuskonsultoinnista yrityskaupoissa ja infrastruktuuriprojekteissa. Vakuutusmeklarina Petrillä on erityistä kokemusta M&A-vakuutuksista ja vakuutus due diligence-toimeksiannoista, sekä yritysten vastuuvakuutuksista, mukaan lukien yhtiön hallinnon vastuuvakuutus. Lisäksi Petri on avustanut yrityksiä sopimusriskienhallintaan liittyen ja luennoi koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa. Petri on OTK Turun yliopistosta.

t: +358 40 120 5533

Ville Valta

Senior Advisor

Villellä on yli 30 vuoden kokemus vakuutusalan vaativista asiantuntijatehtävistä, riskienhallintatyöstä, erityisriskien vakuuttamisesta ja vahinkokonsultoinnista. Meklarina Ville on vastannut mm. tuulivoimahankkeiden ja muiden voimalaitosten toimitusprojektien vakuutusturvan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi erityistoimialaosaamiseen kuuluu mm. tuotannollisen toiminnan ja prosessiteollisuuden riskiehallintakonsultointi Ville on DI Teknillisestä korkeakoulusta ja eMBA Tampereen yliopistosta.

t: +358 40 821 0219

Sauli Vimpeli

Senior Advisor

Sauli on Suomen kokeneimpia vakuutusalan juristeja ja vakuutusmeklareita. Saulilla on erityiskokemusta kansainvälisten suuryritysten vakuutusohjelmista, projektien vakuuttamisesta ja urakoinnin vakuutuksiin liittyvästä juridiikasta, mukaan lukien PPP-hankkeet ja allianssimalli, sopimusvastuisiin liittyvästä riskienhallinnasta sekä monimutkaisten suurvahinkojen neuvonannosta. Hän myös luennoi koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa. Sauli on OTK Helsingin yliopistosta

t: +358 40 034 2086